colofon

Roze Geschiedenis Nijmegen is een project van LANijmegen [Lesbisch Archief Nijmegen] en Fotografica. Onderzoeker en inspirator Helm de Laat is helaas in maart 2020 overleden. Het project werd mede mogelijk gemaakt door gemeente Nijmegen, GGD Gelderland-Zuid en Stichting Beheer Homohuis Nijmegen [SBHN]. In 2022 werd deze website opgenomen in het project Regenboog Routes Nijmegen [RRN], een nieuwe samenwerking tussen Rainbow Collective Nijmegen en LANijmegen.
   Ontwikkeling website en uitvoering  Ineke Duursema, Fotografica
   Research tot maart 2020  Helm de Laat, stichting QUEST
   Tekst- en beeldredactie  An Stalpers, Fotografica
   Fotografie en illustraties  zie verantwoording bij illustraties
   Speciale dank aan   Helm de Laat voor het delen van zijn passie voor 'de andere' geschiedenis en voor de lekkere taartjes bij het vergaderen. Wij missen zijn inspirerende bijdragen nog dagelijks. Sinds 2022 helpen de mensen van Rainbow Collective Nijmegen en gemeente Nijmegen om deze website in goede staat en in de lucht te houden.

Auteursrechten   Op het concept van deze website berusten auteursrechten. Overname is uitsluitend toegestaan met toestemming van LANijmegen,. Tekst- en beeldmateriaal op deze website is meestal niet rechtenvrij. Neemt u s.v.p. contact op. Als u zelf beeldmateriaal ziet waarvan u van mening bent dat u daar auteurs- of andere rechten aan kunt ontlenen, neemt u dan ook contact met ons op.